MONTUREN & GLAZEN

Wij bieden een breed aanbod aan zowel merkmonturen alswel glazen met sterkte voor elk budget.  Onze collectie monturen wordt elke kwartaal aangevuld met de nieuwste modellen. Onze prijzen zijn transparant en u mag uiteraard deskundige advies van ons verwachten wanneer u bij ons binnenstapt.

 

GLAZEN

Jarenlang was mineraal glas het aangewezen materiaal voor het vervaardigen van brillenglazen. Maar de consument stelde steeds hogere eisen. Men koos meer en meer voor lichtere, dunnere en meer comfortabeler brillenglazen.  Echter, de brildrager van nu is zich steeds meer bewust van zijn behoeften in het zien en daarom hebben glasleveranciers de hoge index kunststofglazen ontwikkeld. Momenteel ontwikkelt en produceren ze naast mineraal veel meer kunststof brillenglazen dan voorheen.  In combinatie met tal van ontspiegelingsstechnieken is het mogelijk geworden om voor elke levensstijl het perfecte glas te produceren.

 

Kunststof materialen

Index 1.74 - dunste en lichtste kunststofmateriaal
Index 1.67 - het nieuwe veelzijdige materiaal
Index 1.60 - premium kunststofmateriaal, geschikt voor glasbrillen
PNX  1.53 - een betrouwbaar en schokbestendig materiaal, ideaal voor kinderbrillen en sport
CR39 1.50 - het basis kunststofmateriaal

 

Type glazen
Bij de keuze van het glas zou de eerste vraag moeten zijn voor welk doel het glas gebruikt gaat worden. Is het glas alleen nodig om bijvoorbeeld auto te rijden, te lezen of zijn er meerdere specifieke behoeftes? Is het glas nodig om zowel dichtbij als veraf te kunnen kijken of wilt u een glas dat u in staat stelt om op alle afstanden scherp te kunnen zien zonder enige belemmering?  De huidige glazen zijn in staat om het juiste antwoord te geven op de steeds veranderende wensen en levensstijlen van de consument.

 

Welk ontwerp past het beste bij u?
Enkelvoudig: bevat één enkelvoudige sterkte. Met dit type glas kan veraf of nabij scherp gezien worden.

Indoor: deze glazen bieden extra hulp tijdens het lezen, beeldschermwerk of op kantoor.  De glazen geven scherp beeld op de korte- en tussenafstanden.

Multifocaal: dit type brillenglas combineert elke vorm van correctie, zowel dichtbij, veraf alswel het tussengebied. Het resultaat is een scherp beeld op iedere afstand en met recht de “alles in één” oplossing!

Biofocaal: bestaat uit 2 delen, het hoofdgedeelte corrigeert het beeld voor veraf en het kleinere deel onderin het glas corrigeert de kortere-(lees)afstand.


PRODUCTEN
Copyright (c) 2013 BONOCCHIO VISION CARE CENTER All rights reserved.   Design ATAATR