Maandlenzen

Uw ogen hebben zuurstof nodig om gezond te blijven. Contactlenzen vormen een barrière tussen je ogen en de lucht, de natuurlijke zuurstofbron voor uw ogen. Als u reeds lange tijd lenzen draagt en geregeld de aanbevolen draagtijd overschrijdt, kan het gebeuren dat uw ogen tekenen van zuurstoftekort ervaren, vooral op het einde van de dag. Mogelijke symptomen zijn verminderd comfort, drogere ogen, ongemak op het einde van de dag en rode ogen. Soms kan een blijvend zuurstoftekort zelfs tot complicaties leiden.

Om te voorkomen dat het oog op termijn nadelen van een verminderde zuurstoftoevoer zou ondervinden, raden wij meestal aan de lenzen niet langer dan 8 à 10 uur per dag te dragen.

Silcone hydrogel lenzen zijn maandlenzen gemaakt uit een hoogzuurstofdoorlatend materiaal op basis van silicone en laten meer zuurstof door dan de gewone zachte lenzen. Ze dragen hierdoor bij tot wittere ogen die er gezond uitzien en zorgen ervoor dat u uw lenzen langer comfortabel kunt inhouden. 

 

 

Bonocchio's huismerk silicone hydrogel contactlenzen (6-maanden pakket) kosten €135,00 inclusief  vloeistoffen.PRODUCTEN
Copyright (c) 2013 BONOCCHIO VISION CARE CENTER All rights reserved.   Design ATAATR