Wanneer u de menukaart probeert te lezen, moet u hem dan een eindje van u af houden? Is uw arm intussen niet meer lang genoeg voor dat trucje?

Bovenstaand scenario is een typische illustratie van presbyopie (ouderdomsverziendheid). Wanneer we ouder worden, verliezen de lenzen in onze ogen helaas wat van hun elasticiteit. Daardoor zijn ze minder goed in staat scherp te stellen op verschillende afstanden. Dit proces gebeurt geleidelijk. Lang voordat we merken dat dichtbij zien moeilijker wordt, hebben onze ooglenzen al een deel van hun vermogen om van vorm te veranderen en aldus lichtstralen te focussen, verloren. We merken dit verlies aan elasticiteit pas op wanneer ons zicht merkbaar achteruit is gegaan.


Air Optix Multifocal (maandlenzen)

-  Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens voor een scherp zicht op alle afstanden, voor wie moeite krijgt met lezen.
-  Bevat het AQUA Moisture systeem voor extra comfort voorde hele dag, elke dag!
 
-
  Verkrijgbaar in de volgende sterktes: +6.00 t/m -10.00, in 3 addities: low, medium en high.

De nieuwe Dailies AquaComfort Plus Multifocal daglenzen zijn wegwerp contactlenzen voor de correctie van presbyopie. Ze bevatten drie verschillende oppervlakte-actieve stoffen die ze nog comfortabeler te maken. Technologieën "AquaComfort" en "Precision Profile" zorgen voor comfort gedurende de dag.

 

PRODUCTEN
Copyright (c) 2013 BONOCCHIO VISION CARE CENTER All rights reserved.   Design ATAATR