Computerbril

computerbril: ideaal voor tijdens het werk

Voor sommige brildragers, waarbij zichttaken zich voornamelijk dichtbij of op middellange afstand afspelen, zijn standaard multifocale glazen misschien niet de ideale oplossing. Onze indoor glazen zijn speciaal ontwikkeld voor klanten die op het werk of bij precisiewerk op korte afstand kristalhelder zicht nodig hebben.

Computer correctieglazen zijn de geavanceerde indoor oplossing die perfect is afgestemd op de individuele werkomstandigheden en draagcondities van de brildrager. Het biedt optimale visuele diepte- en breedteperceptie op alle tussenafstanden en is ideaal voor mensen die kantoorwerkzaamheden of gedetailleerd werk uitvoeren. Dankzij de Binocular Harmonization Technology zijn de binoculaire prestaties ongeëvenaard. De drie ontwerp- varianten zijn afgestemd op specifieke kijkafstanden, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Bescherming tegen blauw licht

De meeste moderne LED-schermen, waaronder computers, tablets en smartphones, zenden buitensporig veel blauw licht uit, ook bekend als hoogenergetisch zichtbaar licht. Dit kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid.

HOYA BlueControl is een coating die het blauwe licht dat door beeldschermen wordt uitgestraald neutraliseert, waardoor vermoeidheid en overbelasting van de ogen wordt voorkomen. Bijkomende voordelen zijn vermindering van de lichtschittering en een scherper contrast. Hierdoor blijven niet alleen de ogen in een betere conditie, maar wordt het kijken comfortabeler en krijgen kleuren een natuurlijker karakter.