Onze filosofie

Bonocchio Vision Care Center (Bonocchio betekent “goede ogen” in het Italiaans) is een dynamische optiekzaak in Den Haag, gevestigd sinds 2008. Ons motto: wij bieden zeer klantgerichte, custom-made, professionele en persoonlijke eyecare service.  Met andere woorden: “Your satisfaction is our reputation”.

Wij letten nauw op de nieuwste trends en producten om voor u de meest geschikte oplossing te kunnen bieden.  Daarnaast bieden wij u de service en kwaliteit die een speciaal optiekzaak u biedt, maar dan met betaalbare A-merken monturen en glazen.

Wij zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers zoals dat bij veel opticiens en vooral ketenbedrijven het geval is. Wij zoeken namelijk altijd naar het beste product dat bij u het beste resultaat geeft, wij zijn daarom ook helemaal vrij om bijvoorbeeld te kunnen kiezen welk merk contactlenzen of brilleglas voor uw ogen het beste zijn, uiteraard doen wij dit ten alle tijde in samenspraak met u.

Eigenaar Kim Bing Chung (ANVC en BCLA member) is gespecialiseerd in hoge sterktes al dan niet gecombineerd met prismatische correcties  en contactlensaanpassingen waaronder de ortho-k (of nachtlenzen) en myopia control lenzen – waarmee men bij kinderen de progressie van bijziendheid deels kunnen afremmen.

Kim Bing Chung spreekt naast Nederlands en Engels, vloeiend Mandarijn, Kantonees en Hakka Chinees. Hij heeft ook nauwe contacten met Chinese maatschappelijke organisaties en hielp eerder ook op locatie Chinese ouderen in Chinese bejaardentehuizen. Verder heeft hij naast een lange ervaring in de optiek in Nederland ook ervaringen opgedaan in de Volksrepubliek China en Aruba. Ook heeft hij de eerste monovisie ortho-k case report tezamen met de Polytechnic universiteit in Hong Kong gepresenteerd.

Kim Bing Chung

Eigenaar Bonocchio Vision Care Center

Onze kenmerken op een rij